Avem plăcerea să vă anunțăm că partenerul oficial de cazare al expoziției din acest an este Roundtrip.

Roundtrip a simplificat modul în care îți poți organiza călătoriile de afaceri, făcând astfel totul mai ușor pentru tine atunci când vrei să faci rezervări de hotel, să cumperi bilete de avion sau când ai nevoie de un transfer. Prin intermediul platformei noastre complete, trebuie doar să alegi destinația iar Roundtrip se ocupă de restul – doar teleportarea ar putea face călătoriile de afaceri mai ușoare!

Roundtrip asigură tarife exclusive pentru companii oferind acces la peste două milioane de unități de cazare. Mai mult decât atât, înregistrarea și folosirea platformei sunt absolut gratuite…pentru totdeauna!

Anul acesta Roundtrip oferă expozanților și vizitatorilor 150 de puncte de fidelitate atunci când vă înscrieți prin linkul nostru. Acestea sunt evaluate la 150 de euro, vor fi alocate imediat ce contul este creat și pot fi folosite pentru orice rezervare de cazare.

Nu rata această ocazie de a-ți îmbunătăți experiența călătoriilor de afaceri! Înregistrează-te astăzi pentru beneficia de cel mai comod serviciu de planificare a călătoriilor de afaceri.