TransLogistica România își propune să devină cel mai important eveniment de afaceri din regiune pentru toți cei care sunt implicați profesional în sectorul transportului și logisticii.   

Acordăm o atenție deosebită calității vizitatorilor și colectăm statistici detailate, din această perspectivă cunoaștem exact cine participă la acest eveniment și care este scopul vizitei lor.

Care sunt beneficiile participării pentru compania dumneavoastră de pe urma expoziției?

Transportatorii, expeditorii de marfă și operatorii logistici vor obține acces direct la producători, lanțuri de retail și distribuitori din toate domeniile (expeditori și proprietari de marfă), deci antreprenori care folosesc sau caută servicii  logistice.

Furnizori de tehnologii și soluții concepute pentru sectorul transportului și logisticii (telematică, carduri de combustibil, sisteme de colectare a taxelor, producători de flote etc.) vor obține șansa de a contacta proprietari de flote, transportatori, expeditori de marfă și operatori logisici.

Pentru a menține profilul de afaceri al evenimentului, facem tot posibilul să excludem următoarele grupuri de vizitatori: