Standul de expoziție din cadrul târgului TransLogistia România este cea mai importantă și eficiență formă de publicitate care permite accesul direct la un numar de potențiali clienți într-un singur loc.

Acordăm o atenție deosebită calității vizitatorilor și colectăm statistici detailate, din această perspectivă cunoaștem exact cine participă în cadrul acestui eveniment și care este scopul vizitei lor.

Cum poate beneficia compania ta de pe urma acestui eveniment?
Completați formularul, solicitați mai multe informații despre stand și de asemenea aflați despre posibilele forme de promovare în timpul târgului.

Solicitați un stand

Organizatorul expoziției își rezervă dreptul de a vă contacta telefonic sau prin e-mail în scopuri comerciale pentru închirierea spațiilor expoziționale sau alte servicii oferite de Lentewenec LLC.

Organizatorul expoziției își rezervă dreptul de a vă trimite pe e-mail informații de marketing cu produsele și serviciile oferite de Lentewenc LLC, inclusiv informații și actualizări cu privire la noile produse și servicii din portofoliul nostru, precum și evenimentele pe care le organizăm sau le co-organizăm. (ex. invitații la expoziție). Aveți dreptul să accesați și să modificați datele furnizate. Mai multe informații în politica de confidențialitate.

Administratorul datelor dumnevoastră este: Lentewenc Sp. z.o.o, cu sediul în Varșovia, ul. Skwer Ks. Kard. St. Wyszynskiego 5/34, 01-015 Warsaw; adresa de email: [email protected]. Pentru mai multe detalii accesați Politica de confidențialitate.