De ce România?

Datorită dezvoltării constante a sectorului logistic românesc și importanța strategică a acestuia pentru economia locală și cea europeană, orașul București are posibilitatea să devină gazda perfectă pentru organizarea unui eveniment de afaceri internațional în domeniul transportului și logisticii.

 

Date și cifre:

În virtutea mai multor factori – istorici, geografici și economici, România a reușit să acumuleze într-un mod organic fluxuri de marfă și companii nu doar din Uniunea Europeană dar și din zona balcanică, carpatică, precum și din întregul bazin al Mării Negre (Turcia, Ucraina, Rusia și zona caucaziană).

TransLogistica România își propune să devină cel mai important eveniment de afaceri din regiune pentru toți cei asociați professional cu industria transportului și logisticii.

 

Cine suntem?

Timp de 10 ani am desfășurat cu success expoziția de transport și logistică în Varșovia (TransLogistica Polonia) și am devenit cel mai mare eveniment internațional din Europa Centrală și de Est. Experiența și istoricul nostru demonstrează că suntem capabili să aducem expozanți și vizitatori de calitate.

TransLogistica Polonia – Expoziția Internațională de Transport & Logistică din Varșovia găzduiește aproape 400 de companii și peste 10 850 de profesioniști în fiecare an.

Succesele din Polonia ne-au făcut să înțelegem cât de important este pentru companiile și specialiștii din domeniul logisticii să aibă o astfel de formă de comunicare pentru a face schimb de contacte și idei iar datorită acestei premise lansăm o nouă expoziție: TransLogistica România la București.

TransLogistica highlights:

Created with Fabric.js 1.7.22
Dimensiunile evenimentului

Eveniment lider în domeniul transportului și logisticii în Europa centrală și de est

Renume internațional

Acces direct și indirect la clienți locali și internaționali

Recunoaștere și prestigiu

Prezența liderilor de piață și de opinii

Calitate demonstrată

Clienți fideli și mulțumiți care participă anual

Orientați spre business

Activăm exclusiv cu profesioniști din domeniul transporturilor & logisticii

Abordare holistică

Produse și servicii de înaltă calitate într-un singur loc

Created with Fabric.js 1.7.22