Standul la TransLogistica România reprezintă cea mai importantă și eficientă formă de publicitate, oferind acces direct la un număr de potențiali clienți într-un singur loc. 
Pentru a maximiza rezultatele și a profita la maximum de expoziție, este esențial să acordați o atenție deosebită expunerii corecte și să ieșiți în evidență față de competitori. 

Cum putem realiza asta? Am pregătit mai multe opțiuni în diverse categorii: 

Promovare în catalog și la punctul de înregistrare al vizitatorilor

Înscrierea în catalogul tipărit și online (descrierea companiei) este inclusă în taxa de înregistrare. Dar ce-ar fi dacă ați putea posta o reclamă pe o pagină întreagă lângă descrierea companiei sau să distribuiți gadgeturi și alte materiale de marketing către vizitatori

Doriți ca logo-ul companiei dumneavoastră să apară pe ecusoanele vizitatorilor? Fiecare participant va avea ocazia să-l vadă în timpul expoziției și va fi prezent în mai multe fotografii publicate pe Internet după eveniment. 

Publicitate în cadrul expoziției

Bannere publicitare, roll-up-uri în sala principală sau stickere pe podea care îndrumă direct către standul dumneavoastră sunt doar câteva exemple de cum vă puteți crește vizibilitatea în timpul târgului. 

TransLogistica are loc într-o sală mare de expoziții, prin urmare, pare rezonabil să distribuiți materiale promoționale și gadgeturi care invită vizitatorii să vă viziteze standul. 

Publicitate pe scară largă

NOUA! Ofertă specială pentru producătorii și distribuitorii de vehicule de transport (camioane, remorci, containere, etc.) care intenționează să-și prezinte oferta către transportatori și operatori logistici. Puteți expune produsele pe terenul în aer liber, dar și în interiorul sălii de expoziție, direct la standul dumneavoastră! 

Puteți expune o gamă variată de obiecte de dimensiuni mari, inclusiv: baloane publicitare, steaguri, mașini, camioane, remorci, containere, ecrane LCD, etc. 

Promovare pe romania.translogistica.eu

Online banner just above the visitor registration form? Why not? Taking into account that the online registration is compulsory, you can be sure that every attendee gets to see your advertisement!

Interested in other forms of online promotion? You can place your banners in a number of locations at romania.translogistica.eu, e.g.: on the main page, next to the conference programme and more.

Banner online chiar deasupra formularului de înregistrare a vizitatorilor? De ce nu? Având în vedere că înregistrarea online este obligatorie, puteți fi sigur că fiecare participant va vedea reclama dumneavoastră! 

Sunteți interesat de alte forme de promovare online? Puteți plasa bannerele dumneavoastră în mai multe locații pe romania.translogistica.eu, de exemplu: pe pagina principală, lângă programul conferințelor și altele. 

Marketing de conținut (conferință, dezbateri, prezentări)

TransLogistica România este întotdeauna însoțită de o agendă de conferințe de înaltă calitate, seminarii interesante și prezentări captivante. Ne străduim să abordăm cele mai actuale probleme în fiecare an. În funcție de tema evenimentului sau de subiectul particular, aveți oportunitatea să participați activ în calitate de vorbitor sau să prezentați produse pe scenă. 

Forumul de discuții deschis este locul perfect pentru a prezenta noutăți și inovații participanților!