Rezervarea spațiului pentru expoziție este primul pas către succesul dumneavoastră la TransLogistica România.
Nu ai rezervat un stand?  Rezervați acum!

Dacă deja ai asigurat o locație atrăgătoare pentru compania ta și te întrebi cum să organizezi spațiul sau să îmbunătățești caracteristicile standului tău, ai câteva opțiuni din care poți alege:

 

Stand STANDART

Recomandările privind standurile mici, ex.: 9-12mp. Echipamentul inclus:

Pereții standului, placă cu denumirea companiei pe fiecare latură deschisă a standului, covor, 1 priză 220V, 1 reflector pentru fiecare 3 mp de spațiu, 1 masă + 2 scaune la fiecare 6 mp, 1 cuier, 1 coș de gunoi.

Opțional: spațiu de depozitare, mobile adițională (e.g.: canapea, fotolii, ghișeu de informații, televizor), printuri pe perete și decorarea standului.

Stand MATRIX/MATRIX+

Standuri gata făcute, convenabile, modulare (inclusiv echipament complet și grafică personalizată tipărită pe pereții standului), Care va aduce companiei tale o promovare de top.

Standul PREMIUM este foarte practic și arată ca o structură construită la comandă, dar este mult mai ieftin și nu necesită ore întregi pentru design. În funcție de dimensiunea spațiului, pur și simplu alegeți unul dintre modulele disponibile, trimiteți-ne designul grafic preferat și gata. Ne ocupăm de construcția standului, întreținerea și demontarea structurii.

Oferim standuri PREMIUM în dimensiuni de la 12 la 60 mp

Stand INDIVIDUAL

În cazul în care doriți să accentuați caracterul unic al companiei dumneavoastră, vă putem recomanda unul dintre constructorii noștri de încredere care va crea și va construi o structură personalizată pentru compania dumneavoastră.

Construcția individuală a standului este o soluție „la comandă” care îndeplinește nevoile și bugetul expozantului. Construcția standului poate include, de exemplu, dimensiuni non-standard ale spațiului de expoziție, structuri înalte de câțiva metri sau chiar de două etaje, podea pe platformă, ecrane multimedia de mari dimensiuni, etc.

Locație convenabilă, stand atrăgător, dar care sunt pașii următori?

Pregătirile pentru participarea la TransLogistica România nu se opresc la alegerea tipului de stand. Pentru a maximiza beneficiile și a obține cel mai mare impact din expoziție, este important să acorzi atenție vizibilității adecvate. Cum să ieși în evidență în fața concurenței și să fii observat de potențialii clienți?

Reclamă tipărită în catalogul expoziției, distribuție de gadget-uri, banner online pe site-ul romania.translogistica.eu sau poate o expoziție cu vehicule / remorci în interiorul sălii sau în fața intrării?

Am pregătit pentru tine mai multe Oportunități Adiționale de Promovare